Vařené mleté vepřové maso s vejci



Vařené mleté vepřové maso s vejci
Suroviny
Květy čínské fialky (tonkinský jasmín) 100 g
Mleté vepřové kotlety 100 g
Šalotka 2 polévkové lžíce
Sekané chilli papričky 1 polévková lžíce
Rybí omáčka 1 1/2 polévková lžíce
Limetková šťáva 2 1/2 polévková lžíce
Cukr 2 lžičky
Vařené vajíčko 1 ks
Voda polévková lžíce
Postup přípravy receptu

1

Vložte mleté ​​vepřové maso do hrnce. Přidejte trochu vody a vařte, dokud nebude vepřové maso měkké.

2

Spařte květy ve vodě po vepřovém mase.

3

Smíchejte v misce chilli papričky, rybí omáčku, limetovou šťávu a cukr. Přidejte vepřové maso, nakrájenou cibulku květy a vše dobře promíchejte. Nakonec přidejte vejce.
Poznámka
Toto je thajské tradiční jídlo. Pro dotvoření chuti podávejte s vejci a bílou rýží.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací