Vepřová panenka s kapustou



Vepřová panenka s kapustou
Suroviny
Vepřová panenka 100 g
Jedlá soda 1/8 lžičky
Kapusta 100 g
Nasekaný česnek 1 lžička
Rostlinný olej 2 polévkové lžíce
Ústřičná omáčka 1 polévková lžíce
Bílá sojová omáčka 1 lžička
Cukr 1 1/2 lžičky
Fazolová pasta 2 lžičky
Voda 2 lžičky
Postup přípravy receptu

1

Smíchejte vepřové maso s fazolovou sojovou omáčkou a jedlou sodou. Dobře promíchejte a nechte odležet asi 10 minut.

2

Rozpalte olej,na kterém orestujete česnek, přidáte vepřové maso a opečete.Po změknutí masa přidáte nakrájenou kapustu a mírně orestujete.

3

Maso nakonec polijte ústřicovou omáčkou a sójovou omáčkou, posypete hnědým cukrem, poté přidejte vodu, promíchejte a můžete servírovat.
Poznámka
Pokrm je velmi vhodné podávat s chutnou jasmínovou rýží.

O projektu

Tradiční recepty zdravé, domácí i mezinárodní kuchyně z celého světa od místních obyvatel

Více informací