cuketa 100 g Japonská nakrájená dýně 100 g Tomato nakrájené 50 g Mořská sůl 1/2 lžičky černý pepř 1/2 lžičky Oregano 2 lžičky Olivový olej 2 polévkové lžíce sýr mozzarella 100 g Nakrájená petrželka 1-2 lžička
Postup přípravy receptu
1
Smíchejte sůl, papriku, oregano a olivový olej dohromady.
2
Japonská dýňová polévka Rajčata v první se míchají jemně.
3
Zajistěte zeleninu do nádoby na pečení.
4
Posypeme sýrem Moss Piazza Arellano. Péct při 350 stupních F po dobu 15-20 minut, nebo dokud zelenina jsou vařené mech Piazza Arellano žlutý sýr. Vyjměte z trouby Posypeme nasekanou petrželkou podávané
.
Poznámka
Menu je snadné potěšit lidi, jako je zelenina. Jemně ochucené sýrem mozzarellou. Při vaření bude sýr horký a chutný.